lauantai 21. joulukuuta 2013

Perro agin jatkoissa

Tässä pientä välitilinpäätöstä Perron syksyn agilityn jatkokurssista. Jatkamme liitelyä jälleen tammikuussa.

15.11.
Perron kanssa jatkettiin agilityn jatkokurssille, jossa oli tuttuja koiranaamoja messissä J Ryhmässä oli neljä koirakkoa, joten hyvin ehti ja mahtui tekemään kentällä olevia esteitä. Teimme keppejä, keinun kontaktia, hyppykuvioita ja putken ohjausta ulkokaaren puolelta. Perro oli h i e n o lopun pätkässä, hyppy-hyppy-putkeen ulkokaarelta, eli ohjaaja leikkasi putken ulostuloon! J Jennikin kehui Perron olemuksen muuttuneen alkuaikojen sesseilystä agilitysheltiksi ;-)

22.11.
Perron kanssa kontaktien katselmus puomilla, josta saatiin kooällää viimeistelyyn. Eli kontakti sinänsä on bueno, mutta koiran asemointi ja fokus kaipaa vielä hiomista.
Lisäksi teimme rataa: hyppy-putki-hyppy –variaatiota, ensin suoraan ja sitten hypyn kierto ja takaisin. Ja hyppy-rengas-hyppy –suoraa, molemmilta puolin. Perro oli huikean taitava, pieni kiitäjä

29.11.
Perro teki kaikkea hienosti, paitsi paikalla odottamista lähdössä ;) Tehtiin rengasta, keppejä, puomin kontaktia ja sitten pieniä rataharjoituksia. Perro oli huippu, kun teki jo seitsemän esteen pikku radan, jossa oli pussikin mukana! Fokusointia ja laatikkosulkeisia jatketaan edelleen kotona.

13.12.
Perro oli jälleen suoraviivaisen hienolla agimoodilla J Kepeillä tosin se ei vielä kestänyt vedätystä, vaan etenemme niissä vielä rauhallisesti. Illan rataharjoitukset, joissa oli hyppyjen lisäksi, rengas, putki ja pussi menivät upeasti ja mamma oli onnellinen pikku kiituristaan <3 o:p="">

20.12.
Perron agin jatkoissa tehtiin kontakteja, joita pitää vielä hinkata. Moon hiukan hukassa tän kontakti palapelin kanssa ja olen laiska tekemään kooällää, mutta pakko kai se on joulutauon aikana ;) Perro oli rataharjoituksessa hieno pikku kiituri, ainoastaan startti oli hiukan tukkoinen. Starttia ja vapautuksia täytyy selkiyttää Perritolle, ettei se jää istumaan kuin täi tervaan ja ihmettelemään, että saako jo mennä?! ;-)